Söndag 28 november.

2010-11-28 - 13:32:30
God morgon!
Idag är det första advent och nu har jag ätit sen frukost med tårta som blev över sedan igår, mormor och morfar hade med sig en jätte god marsipan tårta som smakade apelsin :)


Kollar just nu på massa Björn Borg väskor på ellos hemsida, en del är sjukt snygga. Är trött på min väska som jag har till skolan så ska önska mig en ny i julklapp.




En bild på mig själv.


Så här ser jag ut just nu!

2010-11-26 - 19:02:57
Så här ser jag ut just nu!





I´m back

2010-11-26 - 18:27:33
Tjo hejsan!
Har varit sjuk (hosta, feber, förskyldning, ont i halsen och allt det där tråkiga) men nu är jag på topp igen och det är redan helg :) underbart.
På lördag kommer släkten hit för vi ska fira mammi och mormor! Sedan måste jag plugga hela helgen. Ganska länge sedan jag hade så här mycket läxor och prov!

Vecka 48
Måndag- Kemi test
Tisdag  - Biologi + so
Onsdag - FYSIK prov
Torsdag - Engelska + troligtvis matte prov, eftersom jag har varit borta.
Fredag  - Spanska prov +hkk inlämningsuppgift + so.

Missade jag något, det gjorde jag säkert.
Kanske inte så roligt för er att veta mitt pluggande så jag slänger in två låtar ni kan underhålla er med :)

Lyssnar på en massa musik som vanligt ;) 
Kul att det har kommit en fortsättning på låten love the way you lie, som är den understa låten där nere, men har fastnat för den första. Lyssna och avgör själv vilken du tycker bäst om! 




Love the way you lie  -  Eminem,Rihanna



Love the way you lie part 2 - Rihanna, Eminem

En lördag i november.

2010-11-20 - 16:32:00
Hej! :)

Idag har jag varit på öppet hus på pb! Kul att se skolan och hur det är, eftersom jag troligtvis ska gå där när jag börjar gymnasiet.

Nu har jag kollat på en massa gamla videoklipp på mig och familjen när vi har varit utomlands och lite annat. Riktigt kul :) man var så liten och såg så roligt ut.  På tal om rösten, shit skrattar ihjäl mig när jag hör den. hihi 


Så här såg jag ut när jag var liten, tror det var i femman på något
hotell rum någonstans, :)

Torsdag.

2010-11-18 - 20:35:52

Hej Hej!

Igår var jag med skolan på rosenlund och simmade och skulle ha livräddning, blev så glad att jag klarade livräddningen! :), det såg så svårt ut i början.
Idag har jag varit på gymnasiemässa i folkets park, (med skolan där också.) Jag och mamma var där i går kväll och fick den mesta imformationen om vad jag ska söka, så jag och Matilda åkte hem lite tidigare än planerat idag.
Har läst en massa broschyrer om linjerna och fått lite allt möjligt så det var kul :)
Det var lite vad som hänt de senaste dagarna.

Nu hör jag att de snackar om något helknasigt där nere som jag bara måste vara med på, så HEJSVEJS, ojsan nu blev det visst stora bokstäver, hur kunde det bli det? aja i allafall nu aslutar jag inlägget.

Tis 16 november -10

2010-11-16 - 18:36:22
TJO!

Vart tog min tid vägen idag?, har inte gjort någonting idag! Jag minns i allafall inget speciellt, mer än att Elin fick hem skolkatalogen idag! :), ganska roligt att titta på massa gymnasierelever och vad de går för linjer. hihi en del ser så roliga ut, man kan nästan tro att en del är 23-25 år för de ser så vuxna ut, fast man vet att de inte är det, medans en del ser ut att gå i sjuan. Själv är man bara en liten nia som snart ska välja till gymnasiet. :) Vad jag längtar! Att slippa högstadiet och att ha gått ut grundskolan. :)

Nu ska jag fixa lite inför i morgon eftersom vi ska simma och sånt med skolan , så vi hörs kanske lite senare eller i morgon efter skolan.

Kanin?

2010-11-15 - 21:16:47
Oj vilken knasig bild jag hittade på mig själv, jag ser ut som en kanin! hihi

Kan man säga så?! :)

2010-11-15 - 21:09:17
Tjo Hej! :)

Nu börjar äntligen huvudvärken att gå över, trodde huvudet skulle trilla av ett tag där innan. Kan man säga så?! :)

Idag har jag pluggat, både matte och lite so! Tummen upp för mig :) hihi, eftersom M sa att att läxförhöret/miniprovet (vet faktiskt inte vad det är), so i allafall var svårt så tänkte att det var bra att börja lite smått alla redan nu fast det är på fredag, men det går säkert bra! (hoppas jag)
Mamma gjorde choklad pudding med grädde innan, har inte ätit det på jättelänge så blev väldigt glad överraskad!

Hej svejs, ska tralla ner nu och äta något och se om det är något bra på tv eller se vad de andra har försig.
Ha en bra kväll ;)




Sunday bloody Sunday

Söndag 14 november - 10

2010-11-14 - 16:01:06
Tjo hej!

Idag har jag och syster firat pappa på farsdag :)

Jag vill ha sommar!, längtar tillbaka till värmen i Turkiet och alla knasigheter som hände jämt, som när morfar ramlade ner i bubbel poolen, och vid stranden när en tants hund kissade på hans solstol. hihi :), vad vi skrattade!
Eller när mormor fick ett dubbelt så litet vinglas som de andra. Hände massa konstigheter som vanligt i familjen. Men värst var nog när vi var på en resturang inne i Alanya och kyparen stank svett eller nu vad det var och så fick vi in var sin mini turkisk pizza till förrätt och jag undrade varför hans lukt inte försvann eftersom han hade gått, men så kom vi fram till att det var får som stank, det var får på pizzan!!! fårkött eller nu vad det heter, usch jag höll på att dö. Men det slutade inte där, varmrätten skulle vara en gryta och i även där i var det får, jag kände ullen i min mun. Det gick inte äta någonting!! Jag mår illa bara jag tänker på det, men kul var det! :), i allafall nu efteråt. hihi.



Elin och jag!
Foto: Mammma

Ett tips!

2010-11-11 - 20:04:53

TJO!

Tänkte tipsa om min mascara jag använder, det är en Isadora build-up mascra som ger extra volume.
jag använder den som är super black, men det finns andra färger som brun om man vill ha det i stället, osv.
Eftersom mina ögonfransar typ står rakt ut och inte är så långa så tycker jag denna är bra. 
Man får dock inte ta på för mycket för då kan de klumpa sig och sota sig under ögonen.
jag betalade 89 kr tror jag, kommer inte riktigt ihåg.


Mina ögon, kanske inte är världens bästa bild men det får duga tills vidare.



En bild på mascaran som jag hittade på google.

Lite bilder på allt möjligt :)

2010-11-11 - 19:30:19

En bild på vad jag köpte i Turkiet, 3 par converse skor, kläning, svart tröja med tryck på och ett par solglasögon men de är inte med på bilden.




Mina älskade ringar som jag har på mig varje dag




Mina älskade ringar jag har på mig varje dag




Lyckohalsband




En gameldags klocka fast i lite modernare stil, fungerar också som ett halsband.




En bild på mig i Turkiet

Torsdag 11/11 -10

2010-11-11 - 15:47:28
Tjo hej på er :)

Passar på att blogga lite idag för i morgon åker jag ner till stan och möter upp syster och mamii :) , så kommer inte att ha tid då, det är våran lilla tradition när pappa jobbar natt att träffas på stan och sedan åka upp till a6 och äta på IKEA. :)


Snart är en vecka avklarad efter lovet och det bär mot helgen, vilket jag tror att ni också tycker är roligt!, två långa sovmorgnar och ordentlig frukost och bara känna att man är ledig och inte tänka så mycket på allt pluggande m.m, själv har jag inga planer på lördag än, på söndag ska jag arbeta en stund.

Tog massa bilder med kameran i går, funderar på att ladda in dom och kanske blir det att jag lägger ut några här, håll utsikt lite senare i så fall :)


Slänger in en lite äldre låt från 2003 The reason meed Hoobastank

:)

2010-11-10 - 16:52:04

Blaskig snö :(

2010-11-10 - 15:38:32

Tjo hiji hej :)

Tycker verkligen inte om vintern. Okej den vita snön kan vara fin, men specielt inte när det är massa blött blask överallt som tränger sig in i skorna. Det blir så kallt också, känns som jag fryser gämt och mina fingrarna och tår har så lätt att dona bort och tappa känseln på hösten och vintern. Så det gäller att ta på sig allt man har! hehe
Okej positivt tänkande, får glädja mig åt att en del andra gillar att kasta snöbollar och allt det där! :)

Var hos skolläkaren idag och fick veta att det kommer att ta några yttligare dagar till innan min kind blir normal igen, min kind svullnade upp och blev lite blå för några dagar sedan. Ser ut som jag har blåst upp den med luft eller att jag har en köttbulle i munnen. hihi

slutade skoldagen kl 13.40 med film på engelskan, skönt att sluta tidigt på onsdagar, förutom att jag måste gå längre på fredagar i stället.

Hej svejs.


Stan med M :)

2010-11-09 - 18:20:14
Tjo hejsan, Idag efter skolan åkte jag och Matilda ner tills stan för att kolla de nya affärerna och vad som hade ändrats osv, eftersom jag inte har varit hemma på en vecka var det kul att se förändringarna och kolla runt lite. Shoppade dock inget, förutom det vi åt, men det räknas inte. Handlade så mycket i Turkiet ( kanske kommer upp en bild ) Så får hålla igen ett tag nu.

Ha en bra kväll.







Tjo hej :)

2010-11-08 - 20:52:42
Hej!
För er som inte visste det så hade jag och Matilda en blogg tillsammans innan men nu har jag skaffat en egen.

För några dagar sedan kom jag hem från sköna Turkiet, har haft det jätte bra, varmt som ungefär sommar i sverige. ca 26 grader i skuggan. Har varit helt underbart att få komma bort från kalla sverige ett tag och bara sola och bada :)
Det tråkiga med att resa är nog att packa upp resväskan, alla kläder och saker som ska tillbaka på sin plats, så därför har jag bestämt mig för att göra det sen!

Första dagen i skolan och jag är redan uttråkad, men det får väl gå i allafall.  Ska lämna in min naurruta i morgon på biologin, det är troligtvis mitt största arbete som jag ska lämna in, får hoppas på det bästa! :)

Välkommen till min nya blogg!

2010-11-08 - 17:25:21

RSS 2.0