Tisdag

2011-05-31 - 17:12:34
Tjinixen!
Hör knastriga regndroppar mot fönstret, var tog sommaren vägen?

Torsdagen den tjugosexte maj

2011-05-26 - 20:21:42
Just nu kollar jag på en massa bilder från balen, tycker det är roligt att bläddra igenom och alla är ju så fina :)
känner mig trött och hängig så funderar på att försöka lägga mig tidigt i kväll men får se hur det blir med det,
Ha en fin kväll!

Det var för länge sen

2011-05-25 - 15:04:51
Tjo!
Mitt första inlägg på en hel evighet, det var ett bra tag sedan sist men kan inte komma med någon dum ursäkt utan har bara inte känt för att blogga, har helt enkelt inte haft lusten, vi får hoppas den kommer tillbaka :)
Orientering inte det roligaste jag vet men ibland måste man eftersom vi hade det med skolan idag, eftersom jag var sjuk när alla andra sprang förra veckan fanns det en liten special tid för de som inte var med, jag och Matilda skrapade ihop alla kontroller utan en så det gick bra förutom att det regnade. hahah!


Små tjej - tycker det är läskigt att veta att jag har varit så liten :)

Piercing

2011-05-17 - 19:03:50
Idag har jag skaffat mig en till piercing i näsan, jättenöjd så här blev det!

Hahaah nä skojar ju bara med er, tyckte det var roligt, men det ser faktiskt inte helt sjuk ut om jag ska vara ärlig, funderar på att ha den där när pappa kommer hem heheh :)

Filmen var underbar!

2011-05-16 - 16:27:49
Fick en film av Matilda idag, den innehöll massa bilder på oss när vi var små och sedan när vi blivit äldre och äldre, Helt underbar att titta på och skrattade till och med högt! Super duper fin allt från galna bilder till bowling, tältning och massa mer med musik till. Du gjorde ett jätte fint arbete tack Matilda! :) <3
Kolla vilken bild jag hittade på datorn, heheh

fredagen den trettonde maj

2011-05-13 - 11:01:58
Fredag så skönt, nu har jag bara två lektioner kvar sen slutar jag :)

Veronica Maggio - Välkommen in

Tisdag

2011-05-10 - 20:37:10
Så underbart med denna värmen och jag vill bara ha mer och mer sol :)  I morgon ska jag till frissan och är fortfarade fundersam hur jag ska klippa mig, hade tänkt att bara klippa topparna men de är så enormt slitna så är rädd att det behövs klippa av 10 cm eller något liknande och jag som tänkte spara till långt...så då kan jag lika väl göra någon crazy frisyr som jag brukar varje gång jag klipper mig men vet inte och det är i morgon.
Har haft lugg, paggfrisyr, pojkfrisyr och då menar jag verkligen killfrisyr som var jättejättejättekort ( Matilda kan intyga ), ljust hår med slingor, mörkthår, jättelångthår ( När jag var mindre ) , uppklippt, kort bak och långt fram och allt möjligt konstigt man kan tänka sig. åhh ashh jag vet inte får spel om jag tänker på det mer men man vet aldrig hur jag ser ut när jag kommer där i från...hahah

Googlade på lite snygga frisyrer och hittade lite fint fint




Hahah kolla den här










10 000 meter upp i luften ser jag allt så klart

2011-05-09 - 21:01:31
Sol Sol Sol jag älskar dig, helt underbart att sitta i bikini och sola jätteskönt, förutom det har det varit en pissdag för mig, har varit så jäkla trött och ont överrallt det började med att jag försov mig så gick upp en kvart innan jag var tvungen att sticka till skolan och jag ville ju inte komma försent till spanskan eftersom vi skulle ha nationellt i muntliga som för övrigt gick bättre än jag trodde så har varit en riktigt tråkig person idag. Jag måste bli bättre på att komma upp på monarna det är skitjobbigt att få stressa varje dag eftersom jag bara sover vidare och struntar i klockan, känns som jag sover hela tiden, somnade till och med på en håltimma men var hemmma då och som tur var väckte Matilda mig med sms den gången hahah hur kan man vara så morgontrött och kvällspigg?



I söndags i solen :)

Sidecut

2011-05-08 - 12:44:45
Tycker sidecut är super snyggt men det tar ju så jäkla långt tid för håret att det ska växa ut igen om man ångrar sig, så funderar på att göra en fake sidecut med flätor i Turkiet i sommar när vi åker dit.

Såhär skulle det kunna se ut

Även när jag trillade omkull

2011-05-08 - 12:31:49
Såg att det förra inlägget jag gjorde hade kommit upp två gånger berodde kanske på att jag hade problem med blogg.se igår men nu verkar det fungera igen!

Slänger in en låt med Veronica Maggio - sju sorger

Är helt förälskad i den här sortens musik!

2011-05-07 - 13:42:26

Är helt förälskad i den här sortens musik!

2011-05-07 - 10:00:58

Suckfoto

2011-05-03 - 18:29:14
Suckfoto dag, allt var bra i början men sen när vi ska köra så säger fotografen att vi inte kan ha det som vi bestämt, nähä okej tänker man då, vad fan ska vi ha nu? När vi pratar om vad vi ska ändra så tar han kort samtidigt och sedan säger nu är det sista bilden så alla ser väl helt störda ut och ingen gör lika dant antar jag så skyltarna kommer inte passa in, hahah 9e i ett nötskal.

Jag har även haft utveckligssamtal idag, var ungefär så här: hej! trivs du bra i skolan? Ja, fylla i lite papper och sedan var det över, alltid det samma.

Känner att jag inte har haft så mycket blogg lust nu det senaste och vill inte känna mig tvingad att blogga men det kommer nog komma upp lite inlägg här och där ändå, hoppas ni fortsätter att kika in men jag får se hur det blir så får ta en dag i taget. Kansk blir det helt knas!

Kolla vilken bild jag hittade, Ebbba med ljust hår, det kallar jag knas!
 
RSS 2.0