Cheap monday jeans

2011-04-30 - 18:15:55

Har varit i Tranås på cheap monday outlet med syster och mami.
Två par jeans och ett par shorts fick följa med mig hem!


Hoppas ni får en fin Valborg!

Torsdag

2011-04-28 - 17:33:11

Hejsan hoppsan!

Dagen började med nationellt prov i spanska och kan säga att det gick helt åt skogen, hörförståelse.  jättesvårt eftersom jag inte fattade någonting vad de sa och det fortsätter även i morgon med skrivuppgiften. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag förutom att titta på o.c men det gör jag ju varje dag så.

Vad jag längtar till gymnasiet! Det kommer bli så kul och spännande, tänk att jag har gått på ljungarum i hela mitt liv sedan jag var en liten skit med samma skolgårdar och matsal och allt. Det har ju i och för sig varit nära till skolan men nu vill jag bara därifrån och börja på nytt. Nu ska jag gå en linje och skola som ingen mindre än jag själv har valt. Jag kommer missa Matildas och mitt måndagsflum och alla våra knasigheter som händer men jag hoppsa vi kommer hålla kvar kontakten och dessutom ska vi gå på samma skola!




Rött

2011-04-26 - 19:53:56

Målade mina naglar röda i går kväll men kan inte svara på om det är fint eller fult!

Film

2011-04-26 - 18:38:19
                                                              Letters to juliet
Film nr 14

Detta är en lättsam och fin amerikansk film från 2010 där bl.a Amanda Seyfried deltar i, handlar om en tjej som åker på semester med sin pojkvän till Italien, de är där för ``pre smekmånad´´ men hennes kille Viktor som är kock intesserar sig mer för vingårdar och mat och bryr sig inte om Sophie som hon heter ett dugg ,hon hittar ett brev som var skrivet till Juliet i Verona gård som vanligtvis besvaras av juliets sekreterare, Sophie besvarar brevet från claire som skickades för ca 50 år sedan och tillslut anländer Claire och hennes sonson Charllie till Verona i talien. De ger sig ut på en resa för att hitta Lorenzo Bartilini ( Claires förlorade kärlek )och Sophie får följa med trots Charlies omständigheter och under tiden irreterar sig Charlie väldigt mycket på Sophie och lika väl gör hon på honom men resan fortsätter och de träffar på många Lorenzo Bartilini eftersom det är det vanligste namnet där och sedan när de hittar en Lorenzo är han död och det blir ett helvete, skall de fortsätta att leta eftersom de inte är säkra på att det är han eller är det nu det är dags att ge upp för vem vet hur lång tid det kommer ta att söka igenom hela Verona. Charlie tycker att det är dags att ge upp eftersom han inte vill se hans farmor sårad medan Sophie tror att han finns där ute och eftersom de har kommit  långt är det dumt att bara ge upp, Charlie och Sophie kommer närmare varandra mer och mer under resan och till och med för nära när han av misstag kysser henne, men hon har ju pojkvän en egoistisk sådan. Hur allt slutar får du veta i filmen som ex om Claire kommer hitta sin kärlek och hur blir det egentligen med Charlie och Sophie?

En lättsam film man inte behöver tänka eller hålla koll på massa saker som händer.
3,5 av 5 popcorn av mig får den och rekommenderas till dig som gillar amerikanska romantiska filmer.

Känns som handlingen blev väldigt lång men visste inte riktigt hur jag skulle förkorta ner den men hoppas jag inte avslöjade för mycket.



Hoppas ni haft en fin påsk!

2011-04-25 - 20:22:45
Sitter här ny duschad och lat och tänker på att lovet redan är över, jag kan inte förstå att det har kunnat gå så otroligt fort! Varje dag ha varit planerad på kanske är det därför det inte känns som jag inte har varit ledig och bara kollat på tv eller något annat. Har arbetat en hel del också men det är fint fint med pengar :)
Jag har inte heller bloggat på ett par dagar och jag kan inte skylla på något utan har bara känt att datorn inte har intresserat mig så mycket nu det senaste.
För att pigga upp mig själv med tanken att det är skola i morgon så har jag faktiskt sovmorgon wiee! och det är underbart, kan dock inte säga att jag har världens roligaste lektioner i morgon men det gör inte så mycket för måste man så måste man och det blir inte så hemskt när man väl är där heller för allt kommer troligtvis rulla på som vanligt.

Hur många lingon finns det i värlen?

2011-04-21 - 19:06:06
Går kvällen spenderade jag med Matilda och vi gick på bio Hur många lingon finns det i världen? och sedan övernattade jag hos henne till idag. vi har solat, skrattat, spratat skit, ja ni fattar, vi tog oss även ut på en cykeltur idag, duktigt! Älskar vädret just nu, det är helt awesome, det bästa vore om det bara fortsatte så här!


                                           Hur många lingon finns det i världen?
Film nr 13

Svensk drama komedi , skådisar Sverrir Gudnason, Vanna Rosenberg m.m.

Filmen handlar om Alex som är självupptagen och sämst på att passa tider och tillslut blir han utslängt från tjejen pågrund av att hon tycker han är ansvarslös när det gäller dottern och arbete m.m.
Så länge bor Alex hos sin bror tills han hittat en egen lägenhet vilket hans bror hoppas han ska göra fort.
Alex får ett arbete i Hudiksvall och en egen lägenhet, han blir assistent på en dagverksamhet för utvecklingsstörda. Ju mer han träffar dem dest bättre trivs han och ju mer bryr han sig omd dem, han vill att alla ska behandlas lika och att de ska få uppleva sådant som de tycker är roligt. Det blir ganska mycket problem när det gäller chefen, föräldrar och mer.

Jag tycker att filmen är sevärd! Väldigt bra, rolig och sorlig, en film med ett jättefint budskap.
Hur många lingon finns det i världen? får 4,5 av 5 popcorn av mig!

God morgon

2011-04-19 - 11:34:31

heej!

Otroligt att jag bloggar så här tidigt, okej halv tolv men jag är faktiskt inte trött, konstigt? vaknade vid nio någon gång tror jag, det var då elektriken kom så tyckte det var pinsamt att ligga och sova när han var här så jag gick upp, skrattar åt elin som har fått yoghurt i håret, hur lyckas hon? hihi.. vad elak jag är, ska se om hon har fått bort det så hej då, ha en fin dag!  :)

18e april 2011

2011-04-18 - 18:23:15

Idag var det tänkt att jag och Elin skulle gå på bio men vi tyckte inte det fanns någon film som verkade så där jättbra så vi tog en tur till mediamarkt för att köpa en film i stället och hem kom vi med letters to julliet, har inte sett den innan men den verkade bra! :) Vi tog även en tur till a6 och sedan lite andra ärenden.
Ha en bra dag i det fina solvädret!


Så här såg jag ut idag.



En gammal bild på Elin och mig.

Bikini

2011-04-17 - 19:08:21
Har köpt två nya bikini överdelar på bikbok, passar bra i sommar.

Jag har gjort mina egna ear cuffs!

2011-04-17 - 19:05:57




16e april 2011

2011-04-16 - 15:36:04
Idag har Elin fotat sin egna servis, till den gjorde hon roser i marsipan så jag passade på att göra en liten figur samtidigt, så här söt blev den :)
Kram

Lyckligaste tjejen!

2011-04-15 - 14:55:17
Tjo!

Har haft så fina dagar nu det senaste och allt känns toppen, Igår var det elevensaval och jag hade återhämtnning på förmiddagen och sen skulle jag ha ute biologi men tog eget initiativ och gick hem i stället och sen träffade jag Matilda och på kvällen kom morfar och hälsade på och självklart hade han med sig goda bakelser :) kvällen fortsätter och jag förbereder mig på att sova men så ringer Matilda vid något över tio tror jag och säger att preliminärt till gymnasiet har kommit och jag blir as glad och springer till datorn för att se om jag kommit in och det har jag! Estet- teater på per brahe :)
Nu har jag påsklov och det ska bli helt underbart och nu ska jag avsluta inlägget eftersom jag ska titta på O.C en jättebra serie! :)

Hej svejs!


En bild på mig - julafton

Onsdag

2011-04-13 - 19:37:20
Nu bär det mot sitt slut och snart är det påsklov! Kan knappt vänta längre, är så skoltrött nu så känner att jag verkligen behöver det här lovet så jag får sova bort hela dagen och göra precis vad jag vill!
Vill ha fredag nu eftersom man får veta preliminärt på sitt gymnasieval!!!! :) Ska rusa till datorn så fort jag kan för att kolla!

jao nu skall jag... ehh jag vet inte vad jag ska göra riktigt nu, fortsätta lata mig framför datorn antar jag.


Ny vecka!

2011-04-11 - 19:50:51
Jao nu är det måndag igen och veckan börjar på nytt, I helgen har jag haft full rulle, har arbetat både på lördagen och söndagen men har även hunnt med lite fritid ändå :)
Dagen började med spanska och efter det idrott där vi spelade fotboll och nartuligtvis så får jag en boll rakt i ansiktet, kändes som en varm spekpanna och en upptryckt gris näsa på ett ungefär haha det gjorde ont, så nu hatar jag fotboll ännu mer!
Dagen vandrade vidare med bild, matte, livskunskap och kemi, glömde jag någon lektion?  ne jag tror inte det, hihi
Nu ska jag ner och äta och ta vara på tiden av kvällen innan det är skolan igen
hej då

Idag kör jag på en enkel frisyr!

2011-04-09 - 13:41:18

svar på kommentar

2011-04-09 - 13:31:34

Var köpte du tröjan som är bild nr 3 uppifrån som de står "new york" på ?
och hur mycket kostade den ?

Svar: Jag köpte den på bikbok i torsdags när det vara halva priset i hela butiken så jag betalade 75:- men nu är det ordinarie pris igen och då kostar den 149:- Finns även i vitt och rött :) 

Shopping

2011-04-08 - 20:05:43
Nytt!




Fredag

2011-04-08 - 20:02:11

Dagen innan fredag!

2011-04-07 - 17:10:46
Hej hej!

Nu sitter jag här framför datorn och gör i stort sätt ingenting, samma sak har jag gjort sedan jag kom hem från skolan, alltså ingenting mer än tittat på O.C och ätit rostat bröd.
Blev lite sugen på att baka bullar eller ska jag kanske äta lite glass i stället :)


Go kväll

2011-04-05 - 19:42:33
Tandläkar besöket idag gick bra som tur var det! :)
Idag satt jag och Matilda i kiosken där vi sålde våra hembakade cornflakeskakor, mjölkchokladsmuffins, kärleksmums och chokladbollar. Tyckte det gick bra och kändes som vi sålde rätt mycket! Fick inga muffins eller cornflakeskakor med mig hem så det var väl i och för sig bra att allt såldes! Rätt könt att sitta där och slippa gå på lektionerna för en dag, blir lite varierat. Nu lyssnar jag på massa låtar till musiken som troligtvis kommer komma på provet men känns som jag kan dem därimot är jag lite osäker på häftet eftersom det är väldigt mycket fakta! Och jag vill behålla mitt betyg och inte sänka mig så det måste gå bra det bara är så! :) Jag får göra mitt bästa mer än så går ju inte eller hur?

Ashton kutcher

2011-04-05 - 18:00:26
Ashton Kutcher en av mina favo skådisar! Älskar hans miner och galenskaper. Han är en av huvudrollerna i en av mina favorit filmer What happens in vegas! Tror jag har snackat ( skrivit ) om den innan men nu var det inte det jag skulle säga utan en annan film han är med i är A lot like love som också är väldigt bra.

En bild på snyggingen.




A lot like love!

Är en amerikansk romantisk komed film där Ashton medverkar i men också Amanda Peet. Filmen handlar om Oliver och Emelie som träffas på en flygplats för första gången och anser att de inte passar varandra över huvudtaget. De träffas som vänner, sedan kan det gå några år innan de ses igen eftersom de ska ägna sig åt sin karriär och efter många misslyckade förlållande träffas de igen men att det ska bli något mellan dem kan väl inte vara möjligt?

A lot like love får 4 av 5 popcorn av mig :)





Mina topp 3

2011-04-05 - 17:34:03
Mina topp tre när det gäller serier!



1. One tree hill                    2. Gossip girl                         3. O.C
             

Skor

2011-04-04 - 20:57:24
Elin sa något om att vi hade fått 200 kr rabbat på skor på någon hemsida, kommer inte i håg vad den hette,
i´m i love!!! har inte hunnit kolla så mycket men hittade ett par super duper gulliga skor till Elin som jag visade henne, hon tyckte de var svin snygga om jag får säga så. Eller överdriver jag? Hon tyckte om dem i allafall! haha
Tycker hon ska få rabbaten, visst är jag snäll? hihi nä men även om jag älskar skor jättemycket så känner jag inte riktigt något behov, köpte ju även ett par skor förra veckan. Tror jag la ut en bild på dem, gjorde jag det? men i allfall här kommer en bild på ett par darlings som jag blev kär i åt Elin. Söta, prinsessiga, gulliga skor som passar hennes stil perfekt. hihi hon kommer mörda mig om jag skriver prinsessiga men gjorde visst det ändå.  

Måndag

2011-04-04 - 20:39:44
TJO!

Ny vecka, fick träffa Matilda idag :) var två veckor sedan vi sågs eftersom hon var sjuk en vecka och sedan i Österrike så gick hem till henne efter skolan idag också! :) trevligt

varför blir texten i kursiv?

Men i allfall nu har jag bakat eftersom jag och M ska stå i kiosken i morgon så ta gärna en tur förbi om du känner för det!
Har nog hundra filmer sammanlagt jag vill se på bio och dvd, kan rabbla upp i en all evigthet men tror inte vi ska ta det här och nu, bio! bio! Ebbba gillar :)
Har musikprov på onsdag, jag och M försökte plugga på det innan men kommer knappt i håg någonting känns det som, det är hur mycket soommm heelssst!! och låtar i massor man ska kunna, oh my god säger jag bara. Kan ju inte säga att det är just min favortit musik men har ändå fastnat för några gamla låtar som är bra. hehhe

Men hallå varför blir det i kursiv stil? Jag har ju inte tryckt in det och nu går det inte att ändra, vafan?
Det blev så för ett tag sedan också, något dataproffs kom hit och hjälp mig!!

Har tandläkar fobi och jag ska dit i morgon, jag vill inte! Jag fick en liten försmak av det hela efterom några från folktandvården var i skolan i dag och gjorde något med tänderna ( lackning ) Och den där banan krämen eller nu vad det är, usch vad äckligt!


Söndag

2011-04-03 - 14:38:29
Söndagar är hemska, den tråkigaste dagen på hela veckan. Man gör typ ingenting, sitter och tråkar mig om att jag borde plugga och städa och blabla bla..
Det ringde någon innan och mamma svarde sedan när samtalet var avslutat så hade inte den andra personen i luren lagt på telefonen så vi kunde inte ringa någonstans, mamma roppade hallå! hundra gånger och jag dog av skratt, var så jäkla roligt när hon roppade jättehögt och inget hände, hon fick i allfall tag på den i andra luren. tillslut haha :)
Nä nu måste jag plugga till musik provet eftersom jag knappt har börjat och det är hur mycket som helst.

RSS 2.0